Portfolio

Kunst portfolio van Bisytes Art

In 2005 maakten Erik en Robin samen muurschilderingen bij elkaar in huis. Ze gingen ermee door en maakten ook schilderingen bij familie en vrienden, totdat op een dag een eigenaresse van een haarsalon langs kwam. Ze wilde een wandschildering laten maken. Vanaf dat moment kreeg het schilderen een andere vorm. De heren schreven zich in bij de Kamer van Koophandel en combineerden hun achternamen.

Bisytes Art was geboren!

Erik en Robin zijn meerdere malen in kranten beland en kijken terug naar alle mooie herinneringen, want ze hebben in vele plaatsen in Nederland muurschilderingen mogen maken en dat ging vaak gepaard met veel lol. De autodidacten geven nu ook al meerdere jaren schilderles. Ze geven dit aan mensen met niet aangeboren hersenletsel, autisme, psychische problematiek en lichamelijke beperkingen. Volgens Erik en Robin een ontzettend leuke groep om mee te werken!

14 jaar lang in Nederland muurschilderingen maken en het afronden van schilderijen, portretten en decoratiewerk voor opdrachtgevers. Bisytes Art heeft een uiteenlopende portfolio. Hieronder ziet u een kleine selectie foto’s van projecten om u een indruk te geven.